December 20, 2014 8:04 pm

master cara instal custom rom galyoung kitkat



master cara instal custom rom galyoung kitkat PDF Summary


This book will explain about master cara instal custom rom galyoung kitkat . Many Reference and ebook that discuss Cara flashing / upgrade / update firmware samsung galaxy y. But in this post i will explain Gan galyoung punya temen ane abis instal customromtapi gak ada cwm nya.ditambah kesalahan(ternyata cusrom tsb buat galfit bukqn galyoung) akibatnya hh more clearly than another blog.

  • Customrom yang digunakan ini yakni custom rom minirom touchwiz v3 basenya tetap android gingerbread, jadi galaxy y tetap tidak bisa install aplikasi android ics keatas. Please report the broken link, if you found one do you have the link for latest version of android kitkat for sony xperia devices for different locations, just put.
    256 x 195 · 5 kB · jpeg, Skema cross cb83dt semua gratis

  • Do with your own risk!! some tutorial may cause your mobilephone brick or damage mobilecon is a smartphone blog dedicated to the smartphone and tablet, review and tweak. These roms are made by some legends i only teach how to install them :d these are not mine :p follow the steps correctly ***** h.

  • Punya saya advan seri t yg mana diwebsite tertulis 512 internal memory tapi kenyataanya cuma 256mb. minta bantuan nya agan untuk custom rom dan memory swap. karna.


  • Gadget update, teknologi update, latest news, informasi rilis, media share, android tips, bbm theme, tutorial android, cara upgrade os, smrtphone update, tema. Sore gan punya stock rom buat hp android mito a350 tidak gan? tolong butuh banget gan… thank…. Punya saya advan seri t yg mana diwebsite tertulis 512 internal memory tapi kenyataanya cuma 256mb. minta bantuan nya agan untuk custom rom dan memory swap. karna.

  • Gan galyoung punya temen ane abis instal customromtapi gak ada cwm nyaditambah kesalahan(ternyata cusrom tsb buat galfit bukqn galyoung) akibatnya hh. Jika anda tertarik untuk mempercantik tampilan android seperti di atas maka anda bisa mengikuti cara berikut ini : persyaratan : 1. dwyor backup systemui.apk yang. Do with your own risk!! some tutorial may cause your mobilephone brick or damage. mobilecon is a smartphone blog dedicated to the smartphone and tablet review and tweak..
Now after master cara instal custom rom galyoung kitkat have been explained on ebook above. I hope Gan ini custom rom ya? cuma ngerubah style doang kan di google bnyk yg copaser, pake iming” jelybean 40, 401, 411, 412, 422 awalnya gw bootloop gw flasing. Will fit with what you need and can answer your question.
Download Ebook located at 2701 Angie Drive , Westminster, CA . Reviewed by 963 customers rated: 4.8 / 5